Lenaerts-Heremans & CoLenaerts-Heremans & Co
ACTUEEL

BEDRIJFSPROFIEL

ACCOUNTANTS

BELASTINGADVISEURS

NIEUWSBRIEF

MEDEWERKERSVERWANTE LINKS

CONTACT

HOME

Jobs

Al meer dan 25 jaar doen we bij Lenaerts-Heremans Accountants & Belastingadviseurs waar we goed in zijn: fiscale dienstverlening en expertise op maat van de klanten. Dat zijn zowel gevestigde bedrijven als startende ondernemingen, hun bedrijfsleiders en aandeelhouders. Ons modern kantoor te Berchem is partner van vele KMO’s, vrije beroepen en vermogende particulieren. Op vlak van tax-routing tussen Nederland en BelgiŽ mogen we ons met trots ťťn van de meest toonaangevende belastingadviespraktijken noemen.

Achter Lenaerts-Heremans staat een jong, 18-koppig team vol enthousiasme en ambitie. Allen gespecialiseerd in welbepaalde knowhow binnen ons vakgebied. En we blijven groeien! Daarom zijn we op zoek naar ervaren accountants met een no-nonsense mentaliteit. Word jij onze nieuwe collega, een klantgerichte accountant pur sang?

†-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

†††††††††††††††††††††††††††† Senior Accountant / Dossierbeheerder - m/v

Je functie

Als ervaren accountant ben je verantwoordelijk voor en beheer je zelfstandig een gevarieerde klantenportefeuille. Je bent de gesprekspartner ťn vertrouwenspersoon voor je klanten en verschaft hen de correcte en accurate informatie die ze nodig hebben. Je put daarbij uit je ruime expertise. Jouw professionele vertegenwoordiging en persoonlijk advies geven klantenrelaties een gezonde boost. Op jou kan men bouwen. Samenwerken doe je niet alleen met klanten, ook met je collega’s. Binnen Lenaerts-Heremans zijn we volop bezig aan de verdere uitbouw van de afdeling ‘Accountancy’ en jij draagt je steentje hiertoe bij.

Je profiel

Ons aanbod

Kies je voor Lenaerts-Heremans, dan kom je terecht in een sterk groeiend bedrijf met een uitstekende reputatie en ongedwongen bedrijfscultuur. In een moderne omgeving waar er plaats is om jezelf te zijn en je verder te ontplooien. Samen met ons jonge, dynamische team dat streeft naar perfectie en gedreven is om toegevoegde waarde te creŽren voor iedere klant. Je draagt grote verantwoordelijkheid en ownership die gepaard gaat met een competitief salarispakket en extralegale voordelen. De nodige opleidingen worden bovendien door ons voorzien.

Interesse?

Stuur vandaag nog je motivatiebrief met uitgebreid CV naar hr@lenaerts-heremans.be.
Misschien word jij onze volgende hoogvlieger!†

†------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

††††††††††††††† † † † † † † † † Junior Accountant / Dossierbeheerder - m/v

Je functie

Als junior accountant ondersteun je onze ervaren dossierbeheerders en ben je mee verantwoordelijk voor een gevarieerde klantenportefeuille. Je wordt opgeleid tot de gesprekspartner ťn vertrouwenspersoon van klanten en verschaft hen de correcte en accurate informatie die ze nodig hebben. Je put daarbij uit je eigen expertise en die van je collega’s. Jouw professionele vertegenwoordiging en persoonlijk advies geven klantenrelaties een gezonde boost. Op jou kan men bouwen. Samenwerken doe je niet alleen met klanten, ook met je collega’s. Binnen Lenaerts-Heremans zijn we volop bezig aan de verdere uitbouw van de afdeling ‘Accountancy’ en jij draagt je steentje hiertoe bij.

Je profiel

Interesse?

Stuur vandaag nog je motivatiebrief met uitgebreid CV naar hr@lenaerts-heremans.be.
Misschien word jij onze volgende hoogvlieger!